Zorgverleners


Het goed afstemmen van de zorg rondom u is van groot belang. Het vereist teamwerk en goede communicatie onderling. Zowel onze eigen medewerkers als de overige zorgverleners (de ketenpartners) doen er alles aan om de kwaliteit te optimaliseren. Op bijgaande pagina's vindt u zorgverleners bij u in de buurt en alle disciplines die werkzaam zijn binnen Clematis Gezondheidscentra.

Terug naar de home pagina


 Nieuws en mededelingen
Vacatures
Geplaatst: 11 maart 2019
Clematis Gezondheidscentra heeft momenteel vacatures. Wij zijn op zoek naar: - een doktersassistent(e) - een verpleegkundig specialist. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 040 -251 99 50, een mail sturen naar clematis@ezorg.nl of direct reageren.

Lees meer
Ramadan en diabetes?
Ramadan en diabetes?
Geplaatst: 11 maart 2019
HEEFT U DIABETES EN DOET U MEE AAN DE RAMADAN Informatieavond: Dinsdagavond 9 april 18.30 uur Aanmelden: Bij de assistente of uw praktijkondersteuner

Lees meer
Nationale Diabetes Challenge (NDC)*
Nationale Diabetes Challenge (NDC)*
Geplaatst: 11 maart 2019
Clematis Gezondheidscentra in samenwerking met Mark Kruijzen Stagiair Eindhoven Sport Centrum, doet in 2019 weer mee aan de Nationale Diabetes Challenge (NDC)* en wij nodigen u uit om mee te doen! Voor mensen met diabetes en Astma/COPD is wandelen een erg goed medicijn.

Lees meer