Zorgverleners | Hypnotherapie Hartje Eindhoven


ECHT Expertise Centrum Hypnotherapie

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie helpt bij uiteenlopende klachten. Hypnotherapie heeft een grote effectiviteit en vaak een korte behandelduur door de wijze van directe hypnose. De therapeut is opgeleid tot, en gediplomeerd Internationaal Register Hypnotherapeut.Hypnotherapie is nieuw, modern en heeft de laatste jaren een enorme vlucht gemaakt op het gebied van psychotherapie. Inmiddels zijn er verschillende wetenschappelijke onderzoeken die goede resultaten aantonen, waar andere therapieën mogelijk niet het gewenste effect geven. Hypnotherapie maakt gebruik van de overtuigingskracht van het brein. Denk aan het effect bij het zien van een lekker snoepje waardoor het water in de mond loopt. Het lichaam reageert op de overtuiging in het brein!

ECHT benadert hypnotherapie vanuit de medische invalshoek van een stoornis of klacht en zo wordt kennis en kunde gecombineerd met de moderne techniek van directe hypnose. Er wordt altijd samengewerkt met behandelend arts wanneer deze betrokken is.

Bij ECHT wordt er door de hypnotherapeut gebruik gemaakt van de vorm: directe hypnose. In tegenstelling tot indirecte hypnose (wat de meeste hypnotherapeuten inzetten), wordt de hypnotische staat zo diep mogelijk gemaakt waardoor het aanpakken van de klacht en het geven van de suggesties om te veranderen, meer effect zullen hebben. Deze therapie is hoog effectief en krachtig! Onderzoek laat de volgende effectiviteit van directe hypnose zien t.o.v. andere therapievormen:
  • Directe hypnose - herstel percentage 95% - aantal sessies 1
  • Hypnotherapie - herstel percentage 93% - aantal sessies 6
  • Gedragstherapie - herstel percentage 72% - aantal sessies 22
Te behandelen klachten: afvallen, angsten, allergieën, buikpijn, blessures, conversiestoornis, depressie, eczeem, examenvrees, faalangst, fobieën, heimwee, hoofdpijn, migraine, negatief zelfbeeld, pijn: uitbehandeld-chronisch-onverklaarbaar, PTSS, slaapproblemen, stress, tinnitus, vermoeidheid, verslavingen, vliegangst, weinig zelfvertrouwen.

Tarief en spreekuur

Per sessie: 95,- euro inclusief btw. De meeste klachten/doelen worden tussen de 1 en 3 sessies behandeld. Sessies duren tussen de 60 en 90 minuten en evt. vervolgsessies tussen de 45 en 75 minuten. Spreekuur op woensdagen van 12.30 tot 17.00 uur (en vrijdag, in overleg aan huis)

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Tel: 06-10 83 03 06

vraag@echttherapie.nl

www.echttherapie.nl
Nieuws en mededelingen
Spoedlijn
Geplaatst: 16 oktober 2018
De spoedlijn 040 - 252 02 20 is komen te vervallen. Heeft u een spoedgeval (= levensbedreigende situatie), dan kunt u het algemene nummer bellen: 040 - 251 99 50 en kiezen voor de optie spoed.

Lees meer
Wederom kwaliteitskeurmerk toegekend door de NPA
Wederom kwaliteitskeurmerk toegekend door de NPA
Geplaatst: 17 september 2018
We hebben als zorggroep weer aan kunnen tonen dat we aan de randvoorwaarden voor de organisatie van verantwoorde ketenzorg voldoen.

Lees meer
Vacatures
Geplaatst: 4 september 2018
Clematis Gezondheidscentra heeft momenteel 3 vacatures. Wij zijn op zoek naar: - een doktersassistent(e) - een verpleegkundig specialist - een huisarts. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 040 -251 99 50, een mail sturen naar clematis@ezorg.nl of direct reageren.

Lees meer