Zorgverleners | Hypnotherapie Hartje Eindhoven


ECHT Expertise Centrum Hypnotherapie

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie helpt bij uiteenlopende klachten. Hypnotherapie heeft een grote effectiviteit en vaak een korte behandelduur door de wijze van directe hypnose. De therapeut is opgeleid tot, en gediplomeerd Internationaal Register Hypnotherapeut.Hypnotherapie is nieuw, modern en heeft de laatste jaren een enorme vlucht gemaakt op het gebied van psychotherapie. Inmiddels zijn er verschillende wetenschappelijke onderzoeken die goede resultaten aantonen, waar andere therapieën mogelijk niet het gewenste effect geven. Hypnotherapie maakt gebruik van de overtuigingskracht van het brein. Denk aan het effect bij het zien van een lekker snoepje waardoor het water in de mond loopt. Het lichaam reageert op de overtuiging in het brein!

ECHT benadert hypnotherapie vanuit de medische invalshoek van een stoornis of klacht en zo wordt kennis en kunde gecombineerd met de moderne techniek van directe hypnose. Er wordt altijd samengewerkt met behandelend arts wanneer deze betrokken is.

Bij ECHT wordt er door de hypnotherapeut gebruik gemaakt van de vorm: directe hypnose. In tegenstelling tot indirecte hypnose (wat de meeste hypnotherapeuten inzetten), wordt de hypnotische staat zo diep mogelijk gemaakt waardoor het aanpakken van de klacht en het geven van de suggesties om te veranderen, meer effect zullen hebben. Deze therapie is hoog effectief en krachtig! Onderzoek laat de volgende effectiviteit van directe hypnose zien t.o.v. andere therapievormen:
  • Directe hypnose - herstel percentage 95% - aantal sessies 1
  • Hypnotherapie - herstel percentage 93% - aantal sessies 6
  • Gedragstherapie - herstel percentage 72% - aantal sessies 22
Te behandelen klachten: afvallen, angsten, allergieën, buikpijn, blessures, conversiestoornis, depressie, eczeem, examenvrees, faalangst, fobieën, heimwee, hoofdpijn, migraine, negatief zelfbeeld, pijn: uitbehandeld-chronisch-onverklaarbaar, PTSS, slaapproblemen, stress, tinnitus, vermoeidheid, verslavingen, vliegangst, weinig zelfvertrouwen.

Tarief en spreekuur

Per sessie: 95,- euro inclusief btw. De meeste klachten/doelen worden tussen de 1 en 3 sessies behandeld. Sessies duren tussen de 60 en 90 minuten en evt. vervolgsessies tussen de 45 en 75 minuten. Spreekuur op woensdagen van 12.30 tot 17.00 uur (en vrijdag, in overleg aan huis)

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Tel: 06-10 83 03 06

vraag@echttherapie.nl

www.echttherapie.nl
Nieuws en mededelingen
ECHT Expertise Centrum Hypnotherapie
Geplaatst: 29 september 2017
Vanaf woensdag 5 oktober is ECHT Expertise Centrum Hypnotherapie gevestigd in Gezondheidscentrum Hartje Midden te Strijp.

Lees meer
Prikpost Gestel Midden vanaf 07.30u geopend op donderdagen
Prikpost Gestel Midden vanaf 07.30u geopend op donderdagen
Geplaatst: 4 september 2017
Vanaf komende donderdag 4 september 2017 is de medewerker van de prikpost (bloedafnamedienst DiAnna) in Gezondheidscentrum Gestel Midden vanaf 07.30 uur aanwezig.

Lees meer
WIJ DOEN MEE AAN DE NATIONALE DIABETES CHALLENGE!
WIJ DOEN MEE AAN DE NATIONALE DIABETES CHALLENGE!
Geplaatst: 16 februari 2017
Wat is de NCD? De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation (BvdGF). Met de NDC wil de BvdGF een structurele bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met diabetes in Nederland. Met ondersteuning van de BvdGF organiseert de lokale zorgprofessionals uit de eerste- en tweedelijns diabeteszorg (zoals huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, diëtisten, diabetes- en wijkverpleegkundigen) een lokale wandel challenge om de gezondheid van haar patiënten te verbeteren. In 16 tot 20 weken wordt er wekelijks één keer gezamenlijk gewandeld. In kleine stappen trainen deelnemers en zorgprofessionals samen tot de Nationale Diabetes Challenge Week van 27 t/m 30 september 2017. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en trainingsopbouw is de doelstelling om vier dagen achtereen te wandelen. Drie dagen in de lokale omgeving en de laatste dag (30 september) op een centrale lokale in Nederland waar alle deelnemende challenges gezamenlijk de laatste kilometers afleggen. De doelstelling van de BvdGF in 2017 is om op 200 locaties een lokale diabetes challenge te starten en daarbij minimaal 5.000 mensen met diabetes in beweging te brengen.

Lees meer