Zorgverleners | Hypnotherapie Hartje Eindhoven


ECHT Expertise Centrum Hypnotherapie

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie helpt bij uiteenlopende klachten. Hypnotherapie heeft een grote effectiviteit en vaak een korte behandelduur door de wijze van directe hypnose. De therapeut is opgeleid tot, en gediplomeerd Internationaal Register Hypnotherapeut.Hypnotherapie is nieuw, modern en heeft de laatste jaren een enorme vlucht gemaakt op het gebied van psychotherapie. Inmiddels zijn er verschillende wetenschappelijke onderzoeken die goede resultaten aantonen, waar andere therapieën mogelijk niet het gewenste effect geven. Hypnotherapie maakt gebruik van de overtuigingskracht van het brein. Denk aan het effect bij het zien van een lekker snoepje waardoor het water in de mond loopt. Het lichaam reageert op de overtuiging in het brein!

ECHT benadert hypnotherapie vanuit de medische invalshoek van een stoornis of klacht en zo wordt kennis en kunde gecombineerd met de moderne techniek van directe hypnose. Er wordt altijd samengewerkt met behandelend arts wanneer deze betrokken is.

Bij ECHT wordt er door de hypnotherapeut gebruik gemaakt van de vorm: directe hypnose. In tegenstelling tot indirecte hypnose (wat de meeste hypnotherapeuten inzetten), wordt de hypnotische staat zo diep mogelijk gemaakt waardoor het aanpakken van de klacht en het geven van de suggesties om te veranderen, meer effect zullen hebben. Deze therapie is hoog effectief en krachtig! Onderzoek laat de volgende effectiviteit van directe hypnose zien t.o.v. andere therapievormen:
  • Directe hypnose - herstel percentage 95% - aantal sessies 1
  • Hypnotherapie - herstel percentage 93% - aantal sessies 6
  • Gedragstherapie - herstel percentage 72% - aantal sessies 22
Te behandelen klachten: afvallen, angsten, allergieën, buikpijn, blessures, conversiestoornis, depressie, eczeem, examenvrees, faalangst, fobieën, heimwee, hoofdpijn, migraine, negatief zelfbeeld, pijn: uitbehandeld-chronisch-onverklaarbaar, PTSS, slaapproblemen, stress, tinnitus, vermoeidheid, verslavingen, vliegangst, weinig zelfvertrouwen.

Tarief en spreekuur

Per sessie: 95,- euro inclusief btw. De meeste klachten/doelen worden tussen de 1 en 3 sessies behandeld. Sessies duren tussen de 60 en 90 minuten en evt. vervolgsessies tussen de 45 en 75 minuten. Spreekuur op woensdagen van 12.30 tot 17.00 uur (en vrijdag, in overleg aan huis)

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Tel: 06-10 83 03 06

vraag@echttherapie.nl

www.echttherapie.nl
Nieuws en mededelingen
SineFuma U wilt stoppen met roken?
SineFuma U wilt stoppen met roken?
Geplaatst: 14 juni 2018
U wilt stoppen met roken? Wij kunnen u helpen! Vertienvoudig uw kans om succesvol te stoppen www.rookvrijookjij.nl Binnenkort (25 september) start er een nieuwe groepstraining 'Stoppen met Roken' verzorgt door SineFuma op locatie Gezondheidscentrum Gestel Midden (Peter van Anrooylaan 5, Eindhoven). In totaal zijn er 7 bijeenkomsten (dinsdagen), op: 25 september, 2 oktober, 16 oktober, 23 oktober, 30 oktober, 6 november en 13 november van 19.00 uur tot 20.30 uur. v 82% van alle deelnemers is na afloop rookvrij v de groepstraining wordt door veel zorgverzekeraars volledig vergoed v de coaches zijn gecertificeerde ervaren trainers v geregistreerd in het landelijke kwaliteitsregister voor stoppen met roken v gecertificeerd door het RIVM Centrum voor Gezond Leven.

Lees meer
Bemiddeling tussen VGZ en Zorggroep DOH leidt alsnog tot akkoord voor 2018-2019
Bemiddeling tussen VGZ en Zorggroep DOH leidt alsnog tot akkoord voor 2018-2019
Geplaatst: 19 december 2017
Op het voorstel van VGZ zijn de afgelopen dagen gesprekken gevoerd onder begeleiding van een onafhankelijke bemiddelaar. Deze gesprekken hebben ertoe geleid dat vandaag alsnog een tweejarig akkoord is bereikt tussen DOH en VGZ voor vijf van de zes zorgprogramma’s die door DOH worden uitgevoerd.

Lees meer
Patiëntenfolder Zorgprogramma's
Patiëntenfolder Zorgprogramma's
Geplaatst: 24 oktober 2017
Nieuws | Nieuwe patiëntenfolder 'Aan de slag met een chronische aandoening' Onze zorggroep heeft een nieuwe folder ontwikkeld voor mensen met een chronische aandoening. In deze algemene patiëntenfolder staat uitgelegd wat het inhoudt om in een zorgprogramma terecht te komen. Hoe u omgaat met een chronische aandoening. Wat u zelf kunt doen en wat u mag verwachten van uw huisarts en andere zorgverleners.

Lees meer