Zorgverleners | Hypnotherapie Hartje Eindhoven


ECHT Expertise Centrum Hypnotherapie

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie helpt bij uiteenlopende klachten. Hypnotherapie heeft een grote effectiviteit en vaak een korte behandelduur door de wijze van directe hypnose. De therapeut is opgeleid tot, en gediplomeerd Internationaal Register Hypnotherapeut.Hypnotherapie is nieuw, modern en heeft de laatste jaren een enorme vlucht gemaakt op het gebied van psychotherapie. Inmiddels zijn er verschillende wetenschappelijke onderzoeken die goede resultaten aantonen, waar andere therapieën mogelijk niet het gewenste effect geven. Hypnotherapie maakt gebruik van de overtuigingskracht van het brein. Denk aan het effect bij het zien van een lekker snoepje waardoor het water in de mond loopt. Het lichaam reageert op de overtuiging in het brein!

ECHT benadert hypnotherapie vanuit de medische invalshoek van een stoornis of klacht en zo wordt kennis en kunde gecombineerd met de moderne techniek van directe hypnose. Er wordt altijd samengewerkt met behandelend arts wanneer deze betrokken is.

Bij ECHT wordt er door de hypnotherapeut gebruik gemaakt van de vorm: directe hypnose. In tegenstelling tot indirecte hypnose (wat de meeste hypnotherapeuten inzetten), wordt de hypnotische staat zo diep mogelijk gemaakt waardoor het aanpakken van de klacht en het geven van de suggesties om te veranderen, meer effect zullen hebben. Deze therapie is hoog effectief en krachtig! Onderzoek laat de volgende effectiviteit van directe hypnose zien t.o.v. andere therapievormen:
  • Directe hypnose - herstel percentage 95% - aantal sessies 1
  • Hypnotherapie - herstel percentage 93% - aantal sessies 6
  • Gedragstherapie - herstel percentage 72% - aantal sessies 22
Te behandelen klachten: afvallen, angsten, allergieën, buikpijn, blessures, conversiestoornis, depressie, eczeem, examenvrees, faalangst, fobieën, heimwee, hoofdpijn, migraine, negatief zelfbeeld, pijn: uitbehandeld-chronisch-onverklaarbaar, PTSS, slaapproblemen, stress, tinnitus, vermoeidheid, verslavingen, vliegangst, weinig zelfvertrouwen.

Tarief en spreekuur

Per sessie: 95,- euro inclusief btw. De meeste klachten/doelen worden tussen de 1 en 3 sessies behandeld. Sessies duren tussen de 60 en 90 minuten en evt. vervolgsessies tussen de 45 en 75 minuten. Spreekuur op woensdagen van 12.30 tot 17.00 uur (en vrijdag, in overleg aan huis)

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Tel: 06-10 83 03 06

vraag@echttherapie.nl

www.echttherapie.nl
Nieuws en mededelingen
Vacature Doktersassistent(e)
Vacature Doktersassistent(e)
Geplaatst: 6 april 2018
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons assistententeam komt versterken. Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV ter attentie van : M. van der Heijden-van den Boom / m.vandenboom@gestelmidden.nl. De vacature kun je hier vinden.

Lees meer
Nieuws over uw huisartsen en verpleegkundig specialisten
Geplaatst: 6 april 2018
Op woensdag 25 april as zal dr. Hooshiaran afscheid van ons nemen. Hij zet zijn werkzaamheden als huisarts elders voort in verband met mogelijke overname van een praktijk. Op dinsdag 10 april as start dr. Bik bij ons, huisarts. Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. Op donderdag 3 mei as komt mw. Van der Plas, verpleegkundig specialist, ons team versterken. Zij is aanwezig op maandag t/m vrijdag.

Lees meer
Stoppen met roken?
Stoppen met roken?
Geplaatst: 29 maart 2018
U wilt stoppen met roken? Wij kunnen u helpen! Vertienvoudig uw kans om succesvol te stoppen www.rookvrijookjij.nl Binnenkort (22 mei 2018) start er opnieuw een groepstraining 'Stoppen met Roken' verzorgt door SineFuma op locatie Gezondheidscentrum Gestel Midden (Peter van Anrooylaan 5, Eindhoven). In totaal zijn er 7 bijeenkomsten, op: 22 mei, 29 mei, 12 juni, 19 juni, 26 juni, 3 juli en 10 juli van 19.00 uur tot 20.30 uur. v 82% van alle deelnemers is na afloop rookvrij v de groepstraining wordt door veel zorgverzekeraars volledig vergoed v de coaches zijn gecertificeerde ervaren trainers v geregistreerd in het landelijke kwaliteitsregister voor stoppen met roken v gecertificeerd door het RIVM Centrum voor Gezond Leven. Je kunt jezelf aanmelden op www.rookvrijookjij.nl of via de huisartsenpraktijk (040-251 99 50). Heeft u vragen of wilt u meer informatie, vraag dan naar één van onze praktijkondersteuners. Zij helpen u graag.

Lees meer