Praktijken


Op deze website staat allerlei informatie over onze gezondheidscentra: wie wij zijn, wat wij doen, onze openingstijden en waarvoor u bij ons terecht kunt. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om via een beveiligd patiëntenportaal online een afspraak te maken bij uw huisarts of verpleegkundig specialist en kunt u online recepten bestellen op een tijdstip dat het u uitkomt! We bieden veel informatie voor chronisch zieken en allerhande medische informatie. Deze wordt up-to-date gehouden, dus bezoekt u ons regelmatig om op de hoogte te blijven.

Clematis GC bestaat uit: 

Nieuws en mededelingen
Vacatures
Geplaatst: 11 maart 2019
Clematis Gezondheidscentra heeft momenteel vacatures. Wij zijn op zoek naar: - een doktersassistent(e) - een verpleegkundig specialist. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 040 -251 99 50, een mail sturen naar clematis@ezorg.nl of direct reageren.

Lees meer
Ramadan en diabetes?
Ramadan en diabetes?
Geplaatst: 11 maart 2019
HEEFT U DIABETES EN DOET U MEE AAN DE RAMADAN Informatieavond: Dinsdagavond 9 april 18.30 uur Aanmelden: Bij de assistente of uw praktijkondersteuner

Lees meer
Nationale Diabetes Challenge (NDC)*
Nationale Diabetes Challenge (NDC)*
Geplaatst: 11 maart 2019
Clematis Gezondheidscentra in samenwerking met Mark Kruijzen Stagiair Eindhoven Sport Centrum, doet in 2019 weer mee aan de Nationale Diabetes Challenge (NDC)* en wij nodigen u uit om mee te doen! Voor mensen met diabetes en Astma/COPD is wandelen een erg goed medicijn.

Lees meer